Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pane fresco o raffermo a pezzi
- 60 g di latte
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 4 rametti di menta fresca, le foglioline lavate
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carne di vitello trita
- 200 g di carne di manzo trita
- 200 g di carne di maiale trita
- 2 uova
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- semola di grano duro q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 287 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 63.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min
Impasto base per pane
1 Std.
Tiramisù
5 Std. 20 Min
Insalata di cavolo cappuccio, carote e pollo alla Vietnamita
30 Min
Pisellini e mais a vapore
Geen beoordelingen
Focaccia morbida
4h
Focaccia
6h
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Broccoli e zucchine al vapore
30 Min
Polpette di carne e melanzane
50 min