Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pane fresco o raffermo a pezzi
- 60 g di latte
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 4 rametti di menta fresca, le foglioline lavate
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carne di vitello trita
- 200 g di carne di manzo trita
- 200 g di carne di maiale trita
- 2 uova
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- semola di grano duro q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 287 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 63.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bortellina
30 Min
Frittata di linguine
35 Min
Torta salata con ragù
1 godz. 30 min
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1h 40min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Focaccia di patate in padella
1 Std.
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20 Min
Cannelloni al ragù
1 godz. 30 min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Crema al mascarpone con mele insaporite
30 Min
Purè di patate (TM6)
1 Std.