Risotto carciofi e speck
TM6 TM5

Risotto carciofi e speck

4.6 (71 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di speck a cubetti
  • 150 g di carciofi, mondati (300 g se da pulire) e a spicchi
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco secco
  • 740 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 dado per brodo vegetale
    of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
  • 30 g di burro

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2199 kJ / 525.5 kcal
Eiwitten
17.8 g
Koolhydraten
66.2 g
Vetten
22.9 g
Verzadigd vet
7.2 g
Vezels
3 g
Natrium
824.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten