![Gamberoni al Varoma con emulsione Gamberoni al Varoma con emulsione](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d0baef2c-69c9-42cc-87fb-01148b35cdff/Derivates/7d62a26a-8cdc-4f5a-943e-935306ce6fab.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di sale
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 100 g di vino bianco
- 500 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1330 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 0.1 g
- Vetten
- 26.1 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di calamari e pesche
40min
Pasta risottata alle vongole
1h
Insalata di calamari al limone
35min
Orata al sale
40min
Scampi alla busara
35min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Seppioline al vino bianco
25min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25 min
Gamberi insaporiti
15min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Tonno in agrodolce
1h