Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di cimette di broccoli
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta corta, formato a piacere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 filetti di acciughe sott'olio
- 1 peperoncino piccolo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1975.8 kJ / 472.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 113.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Orecchiette alle cime di rapa
4h
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40 min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 godz. 5 min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Pasta cremosa ai gamberi e bietole
50 min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1sa 20 dk
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1h
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Pasta integrale in crema di broccoli e acciughe (Bimby Friend)
30 min