Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 1 cucchiaino di foglie di alloro secche tritate
- 280 g di ceci secchi, ammollati in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 1000 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1556 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e carciofi
1h
Fave al guanciale
35min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Zuppa di carciofi
35min
Fave in umido
1h
Crema di fave al finocchietto
50min
Piselli in umido
1 godz. 10 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Fagioli in umido
1sa 30 dk
Zuppa di bietole
35min
Zuppa di lenticchie
50min
Lenticchie speziate in umido
1sa 30 dk