Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di gambo di sedano a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di fesa di tacchino a bocconcini (3-4 cm circa), infarinati
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di patate, pelate e a cubetti (2-3 cm circa)
- 100 g di piselli surgelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1263 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Polpette al sugo
45min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Polpette classiche
1h
Polpettone classico
1h 15min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Pollo al limone
50min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45min
Pollo alla cacciatora
50min