Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 320 g di pasta tipo penne (11 minuti di cottura)
- 120 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 90 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1707 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Rigatoni affumicati
25 min
Casarecce risottate al limone
30 min