Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 320 g di riso Carnaroli
- 70 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
- 1 bustina di zafferano
- 20 g di burro
- sale q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2227.5 kJ / 532.5 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 509.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 Min
Risotto zafferano e salsiccia
40 Min
Risotto radicchio e pancetta
40 Min
Risotto alla carbonara
2 Std.
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 Min
Purè di patate (TM6)
1h
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25min
Risotto zucca e salsiccia
40 Min
Menu: Risotto allo zafferano con salsiccia e tortini al cioccolato
1h
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25min
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Risotto alla milanese
30min