Risotto zafferano e speck
TM6 TM5

Risotto zafferano e speck

4.7 (209 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 70 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
  • 1 bustina di zafferano
  • 20 g di burro
  • sale q.b.

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2227.5 kJ / 532.5 kcal
Eiwitten
19.1 g
Koolhydraten
67.7 g
Vetten
22.6 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
1.1 g
Natrium
509.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten