Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 30 g di sedano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 400 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- 700 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 160 g di pasta per minestra (tipo ditalini)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Pasta patate e provola
55min
Pasta e lenticchie
50 Min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta e fagioli
40 Min
Riso e crema di ceci
40 Min
Pasta e fagioli cannellini
40 Min
Pasta e ceci con pomodorini
40 Min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min