![Pasta e ceci (TM6) Pasta e ceci (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7d1042d0-dcd4-4481-b5c6-010c62a32746/Derivates/cd64397c-d782-4256-8f3d-9e3670435f64.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 30 g di sedano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 400 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- 700 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 160 g di pasta per minestra (tipo ditalini)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Pasta e fagioli
40p
Riso e lenticchie
45min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40p
Pasta e ceci
40p
Contorno di scarola con noci e pinoli
20p
Pasta patate e provola
55 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40p
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta e fagioli cannellini
40p
Pasta e lenticchie
50 Min