Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di scalogno
- 40 g di burro
- 200 g di funghi champignon a pezzi (2 cm)
- 360 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
- 800 g di brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2047 kJ / 489.8 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 79.8 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 27.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla pescatora
35 Min
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 Min
Risotto funghi e spinaci
55min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto ai funghi
30 Min
Risotto funghi e salsiccia
55min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 Min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 Min
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 Min
Risotto funghi e scamorza
45 Min