Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
-
800
g di pomodori perino, tipo San Marzano in quarti
of 800 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 351 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min
Sugo al tonno
45 Min
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1hod.
Sugo all'amatriciana
50 Min
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Sugo al basilico
1h 10min
Ragù di tonno fresco
1hod.
Ragù di salsiccia
1hod. 15min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min