Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di code di gambero interi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di acqua
- 200 g di zucchine a pezzi (2 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 15 minuti)
- 100 g di vino bianco secco
-
1
cucchiaino di sale
of 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo) - 50 g di burro a pezzi piccoli
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2520 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e gamberetti
30 dk
Risotto alla pescatora
35 min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 min
Risotto gamberi e carciofi
30 dk
Risotto al salmone affumicato
30 dk
Risotto al ragù bianco di mare
30 dk
Riso con gamberi e verdure
30 dk
Risotto ai funghi porcini
35 min
Risotto con la zucca e pancetta
40 min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15 min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 dk
Riso ai frutti di mare
1 godz. 40 min