Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di code di gambero interi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di acqua
- 200 g di zucchine a pezzi (2 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 15 minuti)
- 100 g di vino bianco secco
-
1
cucchiaino di sale
of 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo) - 50 g di burro a pezzi piccoli
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2520 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e gamberetti
30 Min
Risotto salmone e finocchio
35 Min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 Min
Risotto gamberi e carciofi
30 Min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto alle cozze
1 Std. 5 Min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50min
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50min
Risotto al salmone affumicato
30 Min
Risotto alla pescatora
35 Min