Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, senza pelle e sbriciolata
- 130 g di piselli surgelati
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2088 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto primavera allo speck
1 godz. 5 min
Risotto con pancetta, noci e panna
35 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto alla milanese
30min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto patate e rosmarino
40min
Risotto rosmarino e speck
25 min
Risotto alla campagnola
30min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30min
Risotto alla castellana
35 Min