Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino fresco o secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
of 600 g di seppioline decongelate - 50 g di vino bianco secco
- 2 cucchiaini di sale
- 300 g di pisellini surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro
of 200 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Calamari in umido
55min
Anelli di totano in umido
30min
Polpetti affogati
45min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Coda di rospo con verdure
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Moscardini al limone
30min
Roastbeef
55min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h