![Minestra di riso, patate e prezzemolo Minestra di riso, patate e prezzemolo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7D13818A-E326-4F6C-B9A7-9DEAD2B38417/Derivates/A2CC6767-4409-4F80-AA40-235CB4189346.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
-
2
dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa - 10 g di burro
- 200 g di riso (tempo di cottura 16 minuti)
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1000 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Pasta e fagioli
50 min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 Min
Riso e porri
30 Min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 Min
Minestra a crudo
30 Min
Pancotto
30 Min
Minestra della nonna
50 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Minestra di semolino
30 Min
Minestra di patate
50 min