Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro)
(optioneel)
of 1 cucchiaio di erbe aromatiche secche miste (optioneel) - 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero in grani (o in polvere)
- 700 g di carne di manzo tipo scamone, in un solo pezzo
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 60 g di cipolla a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 5 - 6 chiodi di garofano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 502 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Polenta
1h
Dado di carne
45 dk
Arrosto di lonza con purè di patate
1sa 30 dk
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 dk
Roastbeef in salsa verde
40min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Seppie con i piselli
40min
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min