Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 40 g di pane, fresco o raffermo a pezzi
- 50 g di latte
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 6 - 12 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 250 g di carne trita di manzo
- 250 g di carne trita di maiale
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 - 2 cucchiaini di olio extravergine di oliva
Salsa al pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 50 - 80 g di cipolla a pezzi, a piacere
- 30 g di gambi di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2361.1 kJ / 564.3 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1508.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Svizzere classiche
35 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Polpette al sugo
45 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Involtini di manzo con patate
1 Std. 40 Min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpette di manzo e salsiccia
40 Min