Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno (30 g circa) a metà
-
300
g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
of 40 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua e strizzati - 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 30 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Risotto alla pescatora
35min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Risotto ai funghi
35min
Risotto agli asparagi
30 dk
Risotto zucchine e gamberi
1sa 15 dk
Risotto ai funghi
30 dk
Risotto funghi e salsiccia
55 min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Risotto asparagi e zafferano
35min