Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (24 mesi)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 70 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto al pomodoro
40 Min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Risotto con salsiccia e uva
40 Min
Risotto rosmarino e speck
25 Min
Risotto alla valdostana
35 Min
Risotto alla birra
35 Min
Risotto al Barolo
30 Min