Risotto al Parmigiano Reggiano
TM6 TM5

Risotto al Parmigiano Reggiano

4.5 (430 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (24 mesi)
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 60 g di burro a pezzi
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 70 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1937 kJ / 463 kcal
Eiwitten
12 g
Koolhydraten
65 g
Vetten
19 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten