![Risotto alla milanese Risotto alla milanese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B79E099E-0136-4DDA-9FC2-4215470CDE4C/Derivates/6BCF1E23-7CE5-443F-A74B-2950B9342605.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g di scalogno a pezzi
of 30 g di cipolla a pezzi - 40 g di burro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 1 bustina di zafferano
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Menu: Risotto allo zafferano con salsiccia e tortini al cioccolato
1 Std.
Risotto alla parmigiana
30 Min
Risotto alla monzese
35 min
Risotto rosmarino e speck
25 Min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 Min
Risotto al pomodoro
40 min
Risotto zafferano e speck
35 min
Risotto con salsiccia e piselli
40 min
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min