Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
120
g di pancetta a cubetti
of 120 g di prosciutto crudo a cubetti - 80 g di sedano a pezzi
- 80 - 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 150 - 180 g di cipolla a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di burro
- 400 g di carne trita mista grossa (metà manzo e metà maiale)
-
70
g di vino bianco secco
of 70 g di vino rosso - 250 g di passata di pomodoro
- 70 g di acqua calda
- 1 foglia di alloro secca
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1034 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 20.17 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 16.28 g
- Vezels
- 1.42 g
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Polpette al sugo
45 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Polpette classiche
1h
Sugo all'amatriciana
50 min
Salsa al pomodoro
40 min
Ragù di salsiccia
1h 15 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30 min
Costine in umido
1h 20min
Ragù di carne mista
1h 30 min
Minestrone
45 min
Spezzatino di manzo alla catalana
2h