![Ragù di carne alla bolognese Ragù di carne alla bolognese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82338b98-d38e-4ec0-99d3-275204435934/Derivates/7f2cd442-9791-46f2-9a17-f57f67806bb6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
120
g di pancetta a cubetti
of 120 g di prosciutto crudo a cubetti - 80 g di sedano a pezzi
- 80 - 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 150 - 180 g di cipolla a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di burro
- 400 g di carne trita mista grossa (metà manzo e metà maiale)
-
70
g di vino bianco secco
of 70 g di vino rosso - 250 g di passata di pomodoro
- 70 g di acqua calda
- 1 foglia di alloro secca
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1034 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 20.17 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 16.28 g
- Vezels
- 1.42 g
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Polpette al sugo
45min
Lasagne al forno
2h 30min
Minestrone
45min
Salsa al pomodoro
40min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min
Ragù di carne mista
1h 30min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo classico
55 min
Polpette classiche
1h
Costine in umido
1 godz. 20 min