Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 40 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco secco
- 820 g di acqua
-
1
dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
of 1 cucchiaino colmo di dado di carne o vegetale - ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Passato di verdure
50 мин.
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 мин.
Gnocchi alla romana
1h 15min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 мин.
Risotto alla milanese
30 min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 min
Riso in bianco
25min
Risotto alla monzese
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 мин.
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min