Pesto alla genovese
TM5 TM6

Pesto alla genovese

4.9 (1.4K beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1290 kJ / 310 kcal
Eiwitten
5.9 g
Koolhydraten
1.5 g
Vetten
31.7 g
Verzadigd vet
6.3 g
Vezels
0.4 g
Natrium
378.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten