![Pesto alla genovese Pesto alla genovese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7D256EB0-BA05-4972-B832-CF7D13013E8D/Derivates/DA85C5A2-302B-40A8-8226-F46635FE1F50.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1290 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 378.4 mg
Alternatieve recepten
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Confettura di prugne
45min
Confettura di more
45min
Confettura ai frutti di bosco
45min
Pesto alla trapanese
20min
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Confettura di pesche
1h 20min
Confettura di albicocche
1ч. 30 мин.
Confettura di fragole classica
1 godz. 5 min
Conserva di datterini e verdure
7 Std.
Confettura di fichi
1h
Pesto alla siciliana
15min