Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle a metà
- 120 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di verdure miste pulite a pezzi (es. patate, carote, zucchine, gambi di sedano, pomodori, foglie di bietola, fagioli precotti, zucca)
- 1000 g di acqua
-
2
dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta tipo ditalini o pasta di formato piccolo per minestre
Per servire
- 6 cucchiai di olio extravergine di oliva (optioneel)
- 6 foglie di basilico fresche
- 6 - 18 cucchiaini di Parmigiano Reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1202 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Zuppa di legumi e cereali
1h
Passato di verdure
50 min
Piselli in umido
1h 10min
Zuppa di verdure
30 min
Carciofi alla romana
50 min
Minestra di cereali e verdure invernali
50 min
Salsa al pomodoro
40 min
Minestra di orzo e piselli secchi
1h
Minestra a crudo
30 min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5 Std. 15 Min
Zuppa di lenticchie
50 min