Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
-
1
porro in due pezzi
of 1 scalogno in due pezzi -
30
g di olio extravergine di oliva
of 30 g di burro - 700 g di polpa di zucca a pezzi piccoli
- 100 g di patate a fette
- 500 g di acqua
- 100 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 669 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di piselli
20 Min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min
Vellutata di asparagi
45 Min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 Min
Vellutata di finocchi e carote
35 Min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Vellutata di riciclo
50 Min
Vellutata di zucchine con feta
50 Min
Vellutata d'inverno
50 Min