Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di radice fresca di zenzero
- 60 g di olio di semi di mais
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino colmo di curry in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 dado per brodo vegetale
- 280 g di lenticchie secche, ammollate in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 1000 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 11.5 g
Alternatieve recepten
Fave al guanciale
35min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di bietole
35min
Cicorie stufate
35min
Zuppetta di ceci
45min
Piselli in umido
1ч. 10 мин.
Fagioli in umido
1ч. 30 мин.
Fave in umido
1h
Zuppa di lenticchie
50min
Ceci in umido
1ч. 30 мин.