Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Arborio (cottura 16 min.)
- 70 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 120 g di passata di pomodoro
- sale, a piacere (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1733.4 kJ / 414.3 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 272 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Contorno di riso al pomodoro
30 Min
Pasta e fagioli
40min
Risotto alla carbonara
2h
Pasta tonno e olive
35 Min
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto alla milanese
30 Min