Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di salsicce di maiale, spellata ed a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di semi di finocchio (optioneel)
- 600 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 37.2 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Sugo al tonno
45 min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Polpette al sugo
50 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Sugo al basilico
1h 10 min
Ragù di tonno fresco
1h
Polpette alla calabrese
50 min
Ragù di carne mista
1sa 30 dk
Ragù bianco
1sa 20 dk
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Costine in umido
1sa 20 dk