Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di salsicce di maiale, spellata ed a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di semi di finocchio (optioneel)
- 600 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 37.2 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Polpette alla calabrese
50 Min
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Ragù di funghi
1h 10min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo all'amatriciana
50 Min
Sugo al basilico
1h 10min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Ragù di tonno fresco
1h
Ragù bianco
1 Std. 20 Min
Ragù di carne mista
1h 30min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min