Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
-
800
g di pomodori perino, tipo San Marzano in quarti
of 800 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 - 5 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 577 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 dk
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1sa 30 dk
Sugo al tonno
45 dk
Sugo all'arrabbiata
20 dk
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20 dk
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5 min
Ragù di tonno fresco
1h
Ragù di salsiccia
1sa 15 dk
Sugo classico
55 min