Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
-
800
g di pomodori perino, tipo San Marzano in quarti
of 800 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 - 5 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 577 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo pomodoro e ricotta
1 Std.
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min
Ragù di tonno fresco
1 Std.
Sugo al tonno
45min
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Sugo classico
55min