Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di cipolla in quarti
- 250 g di zucca, la polpa a dadini (2 cm)
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio cottura 15/16 minuti)
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 100 g di Taleggio a cubetti (1 cm)
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2114.3 kJ / 505.3 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 801.9 mg
Alternatieve recepten
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 Min
Risotto agli asparagi
30 Min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 Min
Risotto alla crema di spinaci
40 Min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 Min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 Min
Risotto zucca e salsiccia
40 Min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25 Min
Besciamella (TM6)
15 Min
Risotto funghi e scamorza
45 Min
Risotto asparagi e zafferano
35 Min