Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
TM6

Risotto con zucca e Taleggio (TM6)

4.5 (1.4K beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di cipolla in quarti
  • 250 g di zucca, la polpa a dadini (2 cm)
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio cottura 15/16 minuti)
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 100 g di Taleggio a cubetti (1 cm)
  • 30 g di burro

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2114.3 kJ / 505.3 kcal
Eiwitten
11.1 g
Koolhydraten
69 g
Vetten
20.2 g
Verzadigd vet
9.1 g
Vezels
0.6 g
Natrium
801.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten