Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di zucca a dadini (1 cm)
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
-
900
g di brodo di pollo
of 900 g di acqua + 2 dadi per brodo di pollo (o 2 cucchiaini colmi di dado per brodo di pollo fatto in casa) - 300 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 100 g di pancetta dolce, a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1463 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e gamberetti
30min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45min
Risotto verde
30min
Risotto alla zucca e Roquefort
45min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Farrotto alla zucca e salsiccia
45min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto alle melanzane
45min
Risotto zucca e porcini
45min