Risotto alla zucca
TM6 TM5

Risotto alla zucca

3.1 (65 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 60 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
  • 350 g di polpa di zucca a dadini (0,5 cm circa)
  • 850 - 900 g di acqua
  • 12 g di dado per brodo vegetale
  • 50 g di burro a pezzi

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1888.7 kJ / 451.5 kcal
Eiwitten
11.8 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
17 g
Verzadigd vet
8 g
Vezels
0.9 g
Natrium
115.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten