Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 480 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
- 350 g di polpa di zucca a dadini (0,5 cm circa)
- 850 - 900 g di acqua
- 12 g di dado per brodo vegetale
- 50 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1888.7 kJ / 451.5 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 115.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai frutti di mare
45min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto zucca e salsiccia
40min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Purè di patate (TM6)
1h
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Vellutata di patate e zucca
50min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40min
Crema di verdure invernale
50min