Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spurgare le melanzane
- 1000 g di melanzane
- sale q.b.
Salsa di pomodoro
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Friggere le melanzane
- olio di semi di arachide q.b.
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 250 g di mozzarella di bufala, a fette ben scolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2351 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 50.6 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Lasagne alla bolognese
3h
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Lasagne alla parmigiana
3h 25min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Lasagne classiche
2h
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Polpette alla calabrese
50 min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35 Min
Spaghetti alla "Norma"
1 Std. 30 Min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min