Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spurgare le melanzane
- 1000 g di melanzane
- sale q.b.
Salsa di pomodoro
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Friggere le melanzane
- olio di semi di arachide q.b.
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 250 g di mozzarella di bufala, a fette ben scolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2351 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 50.6 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni ripieni di carne
1h 20min
Lasagne classiche
2 Std.
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Lasagne alla bolognese
3 Std.
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Lasagne alla parmigiana
3 Std. 25 Min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Melanzane alla siciliana
1 Std. 15 Min
Lasagna di zucchine
2 Std.
Uova ripiene
40min