Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno
- 300 g di funghi porcini freschi puliti, a tocchetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 480 g di riso Carnaroli
- 40 g di vino bianco
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 40 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zafferano e pioppini
40min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Risotto ai funghi
35min
Risotto agli asparagi
30 dk
Risotto funghi e spinaci
55 min
Risotto funghi e salsiccia
55 min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto funghi e scamorza
45 dk
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 dk
Risotto asparagi e zafferano
35min