Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 350 g di fave secche bianche, lasciate in ammollo in acqua fredda per 12 ore
- 600 g di cicoria (o tarassaco)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2076 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 22.7 g
Alternatieve recepten
Focaccia barese
2h 55min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Pettole pugliesi
3h
Crema di fave al finocchietto
50min
Pizzi leccesi
6h
Incapriata di fave e zucchine
6h
Pitta rustica salentina
1h 40min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Ceci in umido
1h 30min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min