Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 2 cucchiaino di sale
- 1 scalogno a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di brandy
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2908 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 87.2 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 мин.
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50 мин.
Crema di scampi
1ч. 30 мин.
Risotto ai frutti della passione con scampi
1ч. 30 мин.
Panpepato
25 godz. 40 min
Tozzetti
1ч. 30 мин.
Involtini di spigola
40 мин.
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Risotto alla pescatora
35 min
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Ciambelline al vino rosso
1 godz.