Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 2 cucchiaino di sale
- 1 scalogno a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di brandy
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2908 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 87.2 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 Min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50min
Risotto alla pescatora
35 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 phút
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Crema di scampi
1 Std. 30 Min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min