Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaino di pepe nero in grani
- 170 g di pecorino Romano a pezzi (3cm)
- 700 g di acqua
- 350 g di spaghetti grossi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 62.7 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti cacio e pepe
35min
Pasta alla gricia
30min
La cacio e pepe
20 Min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Spaghetti al vino rosso
30min
Penne alla Norcina
45min
Riso alla 'nduja con fonduta di provola
40min
Penne risottate alla vodka
35min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Pennette all'arrabbiata veloci
20 Min