Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaino di pepe nero in grani
- 170 g di pecorino Romano a pezzi (3cm)
- 700 g di acqua
- 350 g di spaghetti grossi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 62.7 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette all'arrabbiata veloci
20 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
La cacio e pepe
20 Min
Penne risottate alla vodka
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Pasta alla gricia
30min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Spaghetti al vino rosso
30min
Penne alla Norcina
45 Min