Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di scalogno a pezzi
- 70 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 250 g di funghi pioppini, puliti e a pezzi
- 50 g di vino bianco
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 67.4 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e gamberetti
30min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 Min
Risotto zucchine e gamberi
1hod. 15min
Risotto ai funghi
30min
Risotto brie e asparagi
30min
Risotto alla milanese
30min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25 min
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Risotto zucchine e menta
40 Min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 Min
Risotto con crema di asparagi
50 Min