Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio, a seconda del gusto personale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodori ciliegino in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 400 - 500 g di patate (3-4 patate) a fette (½ cm) o a pezzi (3-4 cm)
- 2 spigole (300 g ognuna), squamate e eviscerate
- 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Dentice agli agrumi
45min
Orata al sale
40 min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Pesce spada agrumato
35 min
Insalata di calamari
55min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10min
Alici ripiene al Varoma
50min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Baccalá alle olive
25min