![Spigole all'acqua pazza Spigole all'acqua pazza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/874BEF11-2FCE-46BB-B35A-E3665B2D087B/Derivates/455F61F8-C775-488E-8F3E-3BA64CC104A6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio, a seconda del gusto personale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodori ciliegino in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 400 - 500 g di patate (3-4 patate) a fette (½ cm) o a pezzi (3-4 cm)
- 2 spigole (300 g ognuna), squamate e eviscerate
- 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alici ripiene al Varoma
50min
Pesce spada all'arancia
40 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Alici alla Reggina
45 min
Baccalá alle olive
25 min
Sgombri all'agro
1h 45min
Orata al sale
40 min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Dentice agli agrumi
45 min
Calamari alla napoletana
40 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min