Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Filetto ai funghi
1h
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Involtini di carne al Varoma
40 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Scaloppine agli asparagi
1h
Pollo in umido ai funghi
50 min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 min
Vitello alla pizzaiola
35 min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min