Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) (optioneel)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolle
-
150
g di guanciale di maiale a listarelle (1 cm)
of 150 g di pancetta di maiale, a cubetti - 350 g di spaghetti
- 3 uova
- 1 tuorlo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 63.2 g
- Vetten
- 27.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 Min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Insalata di pasta con pollo e salmone
1h
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 Min