Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Pecorino romano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
-
400
g di pomodori pelati in scatola
of 400 g di passata di pomodoro - 1 peperoncino rosso piccante
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2021 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghetti al tonno
40min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Spaghetti con sugo sfizioso
20min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Spaghetti alla carbonara
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Sugo all'amatriciana
50min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min