Penne risottate funghi e speck
TM31 TM5 TM6

Penne risottate funghi e speck

4.1 (190 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g di speck a listarelle (0.5 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 370 g di funghi freschi a fettine
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 650 g di acqua (vedere consiglio) + q.b.
  • 320 g di pasta tipo penne rigate (cottura 11 minuti)
  • 70 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1996 kJ / 477 kcal
Eiwitten
22.5 g
Koolhydraten
58.2 g
Vetten
18.8 g
Vezels
4.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten