Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 foglioline di prezzemolo fresco, lavate
- ½ spicchio di aglio senz'anima
- 1 peperoncino secco di piccole dimensioni (1-1,5 cm)
- 100 g di pomodori datterino maturi a metà
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 100 g di pasta tipo penne (cottura 10 min.)
- 10 - 20 g di pecorino romano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 75.4 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Spaghetti al tonno
40 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 min