Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di pancetta di maiale
- 1 peperoncino senza semi
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 300 g di fagioli borlotti lessati
- 400 g di pasta mista napoletana
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2201 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 87.2 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con lenticchie rosse e salsiccia
35min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Pasta e piselli
35min
Penne alla puttanesca
35min
Pasta e fagioli
50min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta patate e speck
40min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Pasta patate e provola
55min