Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 700 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca integrale, tipo caserecce
- 8 olive, denocciolate a metà
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben sgocciolato e a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2143.3 kJ / 512.3 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 69.1 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 766.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Spaghetti al tonno
40min
Penne risottate con verdure
35 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min