Fusilli ai peperoni e pancetta
TM31 TM5 TM6

Fusilli ai peperoni e pancetta

4.0 (94 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di cipolla
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 200 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm circa)
  • 640 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli
  • 80 g di formaggio fresco spalmabile
  • 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2038 kJ / 487 kcal
Eiwitten
20 g
Koolhydraten
61.4 g
Vetten
19.7 g
Vezels
2.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten