Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 200 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm circa)
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2038 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 61.4 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 dk
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Trofie pesto e champignon
30 dk
Risotto ai peperoni e tonno
40 min
Penne peperoni e noci
35 min
Fusilli e melanzane
25 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 dk
Penne risottate funghi e speck
40 min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 dk
Farfalle ai peperoni e tonno
50 min