Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cipollotti a metà
- 1 pezzettino di radice fresca di zenzero
- 300 g di piselli surgelati
- 120 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo farfalle
- 1 bustina di zafferano
- 20 g di burro
- 150 g di prosciutto crudo dolce a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Penne risottate con verdure
35 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min
Mezze maniche affumicate
25 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45 min