Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di vongole pulite
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco senza semi
- 50 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di spaghettini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pepata di cozze
55 min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min
Penne con le cozze
1h
Linguine ai gamberoni
30 min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Pasta risottata alle vongole
1h
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Sugo di cozze e vongole
1h 20 min