![Spaghettini al sugo di cozze e vongole Spaghettini al sugo di cozze e vongole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F7CD86CE-D13D-48DB-A32D-8125B4D3D598/Derivates/5B3FA172-83FE-4467-92D0-A23AF63CF9B6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di vongole pulite
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco senza semi
- 50 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di spaghettini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min
Pasta risottata alle vongole
1 Std.
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min
Penne con le cozze
1 Std.
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min
Cavatelli ai frutti di mare
1 Std.
Linguine ai gamberoni
30 Min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Sugo di cozze e vongole
1 Std. 20 Min
Pepata di cozze
55 Min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 Std. 20 Min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min