Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio in camicia
- 4 salsicce di maiale intere (500 g circa)
- 50 g di vino bianco
- 500 g di funghi cardoncello freschi, puliti e a pezzi grandi
- 100 g di pomodori a metà
- 1 pizzico di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2008 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 41.2 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Agnello al vino
40min
Pollo in umido ai funghi
50min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25 min
Minestra di fave con cicoria
50min
Lampascioni e patate
1 Std. 15 Min
Cavatelli ai frutti di mare
1 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Salsiccia al primitivo
50min