Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio in camicia
- 4 salsicce di maiale intere (500 g circa)
- 50 g di vino bianco
- 500 g di funghi cardoncello freschi, puliti e a pezzi grandi
- 100 g di pomodori a metà
- 1 pizzico di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2008 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 41.2 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Contorno di funghi cremosi
35 Min
Salsiccia al primitivo
50 Min
Vitello alla pizzaiola
35 Min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50 Min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 Min
Cavatelli ai frutti di mare
1 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min