Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio in camicia
- 4 salsicce di maiale intere (500 g circa)
- 50 g di vino bianco
- 500 g di funghi cardoncello freschi, puliti e a pezzi grandi
- 100 g di pomodori a metà
- 1 pizzico di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2008 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 41.2 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Lampascioni e patate
1hod. 15min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25 min
Tiella barese
1hod.
Riso patate e cozze
1hod.
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1 godz. 5 min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Cavatelli ai frutti di mare
1hod.